Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Property in Turkey
Investering i Tyrkiet
Alanya Properties har et udvalg af investeringstilbud som er udformet for at give vore investorer så mange muligheder som muligt for at få et godt afkast. Vi har mange investeringsalternativer som er tilpasset enten individuelle investorer, investeringsselskaber, eller investeringsgrupper og alle disse muligheder giver et højt netto afkast. Omfanget af investeringerne kan eksempelvis være entrylevel projekter, køb af flere ejendomme eller investeringer i enkelte ejendomme.

I Alanya Properties tilevejebringer vi projekter som løber helt fra at være en tom byggegrund og til køber får udleveret nøglern, og vi kontrollerer hvert skridt på vejen. Udlændinge investerede 134.000.0000 $ i 2005 og 290.000.0000 $ i 2006. Med vores kompetense og erfaring kan vi tilbyde dig den bedste investering i Tyrkiet.

Vi forstår ønsker og behov for udenlandske investorer i Tyrkiet og kundernes tilfredshed er, for os at se, nøglen til at overleve i et globaliseret marked. Vi sigter efter at levere et kvalitetsprodukt som er effektivt og hurtigt med alle risici m.v. taget i betragtning. For at opnå dette er følgende nøglefaktorer vigtige for os:

  1. Performance
  2. Tekniske Specifikationer
  3. Pålidelighed
  4. Hensigtsmæssighed
  5. Udholdenhed
  6. Service
  7. Æstetik
  8. Kvalitet

Investors have the opportunity to enter at the conception of a project and benefit from the expertise that Alanya Properties offers in construction, sales and marketing. The chart below outlines all the aspects of project management that we oversee.

 

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Investering Investering I Tyrkiet

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design