Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Fakta om os - Alanya Properties

Alanya Properties’ styrke er forankret i en mangeårig historie. Vi er en familievirksomhed som har rødder tre generationer tilbage. Historien om Alanya Properties starter med vores bedstefar som producerede ler og betonrør og vandbeholdere til byggebranchen mellem 1940 og 1960. Anden generation var vores far som gik ind i byggebranchen i 1970 og skiftede til møbelbranchen i 80’erne og 90’erne. Tredje generation er brødrende Hüseyin, Halil og Mustafa Gülseren som har skabt virksomheden Alanya Properties.

Hüseyin Gülseren er civilingeniør og stiftendepartner af entreprenørvirksomhederne Haliloğlu, Toroslar og Denizeli. I de seneste 5 år har Hüseyin bygget og færdiggjort over 700 ferieboliger, til stor tilfredshed for sine kunder. Halil og Mustafa har arbejdet inden for turisme og service siden 1992.

Byggebranchen er en branche hvor ekspertise og erfaring er meget vigtigt. Vi ser det som værende meget vigtigt at du som kunde hos hos, får et afkast af din investering  i Tyrkiet og dine krav og ønsker ligger os meget på sinde og vi lægger stor vægt på hvad der er mest fordelagtigt for dig.

Hos os er profit ikke den eneste faktor der indgår, det er også meget vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Vi ved nemlig at et godt omdømme er den bedste investering for os på lang sigt. Alle kunder der har købt ejendom hos os er meget glade og tilfredse og vi betragter dem som vores venner. 

I dag er man meget dygtigere til at kombinere den teknologiske udvikling med omsorg for vores miljø og klima. Vores mål er at tilbyde boliger i miljøer som er fredfyldte og miljøvenlige og dermed idéelle til feriebrug. I dag er en ferie på afstand af hverdagens stress og jag lige så vigtig som vand og ilt.

For eksempel vil du i Alanya møde en verdensklasse natur hvor det praktisk talt er muligt at plukke frisk frugt fra sin have hver dag og hvor havet og de skønne strande og smukke bjerge bringer dig så tæt på naturen som muligt. 

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Om os

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design