Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Turkey - General Informations
Fakta om Tyrkiet
  Turkey

Tyrkiet er et paradis med sol, hav, bjerge og floder som giver en unik mulighed for afveksling fra den daglige trommerum.

Fra April til Oktober har de fleste steder i Tyrkiet et perfekt klima til afslapning på sandfyldte strande eller til at nyde bjergenes og flodernes ro.
Tyrkiet har også en enestående historie og kulturarv og de historiske skatte stammer fra 13 forskellige civilisationer gennem 10.000 år.

Tyrkiet er også et moderne land med glimrende kommunukationsmuligheder, infrastruktur, transport og en stabil opadgående økonomi, men stadig med lave leveomkostninger og meget lidt kriminalitet.
Tyrkiet er også en af de få lande i verden som er 100% selvforsynende med fødevarer

Hvis man lægger de offentlige investeringer i lufthaven, infrastruktur, golfbaner, marinaer og det faktum at tyrkiet muligvis kommer med i det europæiske økonomiske fællesskab til, er det ikke så svært at forstå hvorfor folk fra hele verden investerer i Tyrkiet og tyrkisk ejendom. År efter er ejendomspriserne i Tyrkiet steget men er stadig væsentligt lavere end ejendom i andre store turistområder som Spanien og Frankrig, hvilket gør ejendomsinvestering i Tyrkiet særdeles attraktivt

  Turkey


Når først man har været i Tyrkiet kommer mange tilbage igen og igen som man opdager det ene enestående sted efter det andet. Uanset om du vil købe ejendom i Alanya, Antalya, Gazipasa, Belek, Side, Kemer,Kas eller Marmaris har det hele en ting til fælles; den utrolige venlighed og gæstfrihed som man møder i unikke Tyrkiet.

Danskere har i en årrække investeret i Antalya/Alanya området og mange har fået eller har udisgt til en god økonomisk gevinst og/eller mange gode oplevelser og ferier i området. Hvis du som dansker køber ejendom i tyrkiet bliver du ikke den eneste og der er rig mulighed for også at møde andre danskere.
 

  Turkey


En befolkning på 75 mio. Hvor 70 % er yngre end 35 år viser forudsætningerne for en stærk økonomi
Med over 25 millioner turister om året vil den nye lovgivning om boliglån utvivlsomt skabe nye muligheder for købere der ønsker at leje ud.
Prisstigninerne på det tyrkiske ejendomsmarked på middelhavskysten er drevet af en stigende efterspørgsel på ferielejligheder og forskellige investeringer i dette marked.

Gode grunde til at investere i Tyrkiet:
Ingen skat på ejendomsværdistigning
Tyrkiet tilbyder nogle skattemæssige incitamenter som gør det særdeles attraktivt at investere. Hvis man sælger sin ejendom efter fire år er der ingen skat på ejendomsværdistigningen
Glimrende valuta for pengene
Det tyrkiske marked er præget af ejendomme af høj kvalitet, til en pris som mange andre lande ikke kunne tilbyde for 10 år siden.

  TurkeyOver 25 millioner turister om året gør det særdeles attraktivt at investere i Tyrkiet
Som det niende mest besøgte land i verden er der gode muligheder for et pænt afkast hvis man køber lejligheder med henblik på at leje ud til turister, hvis man køber i de tyrkiske turistområder

En glimrende og moderne infrastruktur
Tyrkiet har en moderne og solid infrastruktur som forbedres i takt med økonomien, turismen og ejendomsmarkedet

EU medlemsskab
Selvom et EU medlemsskab uden tvivl vil understøtte Tyrkiets Økonomi og ejendomsmarked er Tyrkiet ikke afhængig af dette på samme måde som lande som Estland og Tjekkiet
 

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Om Tyrkiet

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design