Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Fakta om Alanya
 

Alanya er en Lille middelhavsperle som er omringet af høje bjerge, grønne enge og floder. Denne lille by på den tyrkiske riviera har på lige fod med resten af regionen 300 solskindsdage om året og temperaturen kommer meget sjældent under 10 grader om vinteren.

Fyldt med historiske spor og en enestående smuk natur, er Alanya i dag en af de mest levende og mest besøgte turistbyer i Tyrkiet. Den moderne og storbyagtige atmosfære er en af grundende til at massevis af turister fra hele verden holder ferie i Alanya, hele året rundt.

Turkey   TurkeyRimelige priser, fantastisk vejr, sandfyldte strande, historiske seværdigheder og udsøgt gastronomi er blot nogle af grundene til at folk drages til byen. På Alanyas strande foregår der Wind-surfing, parasailing, vandski og bananbådssejlads.

Om vinteren er der mulighed for at stå på ski og snowboard samt at trekke i Taurusbjergene. Golfbaner er tilgængelige hele året i området omkring Alanya og der er et meget pulserende natteliv med natklubber, barer restauranter og live musik.

Tursimeindustrien i Alanya omsætter for 9 mia. Kroner, hvilket svarer til 10 % af hele Tyrkiets turismeindustri, men området er også kendt for dets mange frugtplantager, særligt citroner, appelsiner, tomater og agurker dyrkes i området. Der er afgange til Antalya fra Danmark hele året rundt, derfra er der kun halvanden times kørsel til Alanya

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Om Tyrkiet Alanya

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design