Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Fakta om Belek
Turkey  

Side er et paradis for turister atleter og kulturinteresserede
Bjergtagende kystlandskaber, turkisbugter og endeløse sandfyldte strande.

På grund af middelhavsklimaet ved Side og den gode vandkvalitet er der Idéelle muligheder for badning fra maj til oktober.

Særligt imponerende er den gamle bydel i Side med dens smalle gader og træhuse. Der er ikke langt til Antalya og Side ligger også tæt på det meget velbevarede amfiteater i Aspendos. Sydøst for Side ligger der mange komfortable hoteller, lange sandstrande og der er masser af mulighed for vandsport og anden underholdning som ikke eftlader nogle ønsker uopfyldte.

Turkey  

På det ugentlige tyrkiske marked ved den nærliggende provinsby Manavgat finder mand tyrkiske specialiteter, keramik og billige imitationer af designerfabrikationer. Hvis man gerne vil holde en aktiv ferie er Side det perfekte mål og der er også mulighed for mountainbike i bjergene eller trekking og rapelling.

En tur til kappadokien er bestemt også besøget værd. Det helt unikke landskab af kapadokisk tuf er med hjælp fra vind og vejr komme til at se helt unikt ud med sine bizare klippeformationer, dale og kløfter. İ mange af de underligt udformede klipper har der boet mennesker og det er nu muligt at komme til at bo på et af de mange hoteller der er indrettet i klipperne.

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Om Tyrkiet Belek

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design