Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Fakta om Gazipasa
 

Gazipasa ligger i Antalya regionen på middelhavskysten, den ligger 180 km øst for byen Antalya. Gazipasa er et stille landligt område som er berømt for dets produktion af bananer og appelsiner.

Gazipasa distriktet er nabo med Alanya i vest, Sarıveliler i nord og Anamur i øst.

Tidligere hed Gazipasa Selinus og senere Selinti in den tidlige tyrkiske periode

Gazipasa ligger på en tynd stribe af kyst mellem Middelhavet og de høje Taurusbjerge hvor man omkring de højeste puunkter kan være heldig at finde diverse fossiler. Vejen efter Alanya er snæver og snoget, hvilket gør at Gazipaza en anelse mere besværlig at komme til fra Antalya, og endnu værre fra øst mod Anamur, hvor der er 80 km til fra Gazipaza, som tager to timer at tilbagelægge.

De fjerntliggende bjergskråninger er angiveligt hjemsted for en række slanger, skorpioner og andre farlige vildtlevende dyr. Der er 50 km kystlinie, af hvilken ca. Halvdelen er sandfyldte strandeog selv de stenfyldte områder har bugter hvorfra man kan svømme. Gazipazas strande er velbesøgt af havskildpadder af arten caretta caretta som yngler i området. Der må ikke bygges i områderne hvor havskildpadderne yngler, hvilket gør området meget stille og fredfyldt.
 

 

Hovedindtægtskilden i området er landbrug, og landbrugsjorden på kyststriben bruges primært til opdyrkning af frugt og græntsager, specielt citrusfrugter og bananer og i de senere år er der blevet bygget et stort antal drivhuse til produktion af afgrøder som agurker, jordbær, og artiskokker hele året rundt. Der dyrkes også en del korno g der græsser dyr længere oppe i bjergene. Der foergår og noget skovbrug og fiskeri, men ingen industri. Socialdemokratier (CHP) har flertal i byrådet og den lokale socialdemokratiske borgmester heder Cemburak Özgenç.

Gazipasa har ikke oplevet det samme turistboom som nabobyen Alanya, men der gøres nu en indsats for at tiltrække turister til området ved at bygge en ny marina og en international lufthavn. Af turistattraktioner kan nævnes levn fra antikken, grotter, strande og bjergvandringsmuligheder.

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Om Tyrkiet Gazipasa

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design