Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Fakta om Kemer

Den lille by Kemer ligger mellem middelhavet og Taurusbjergene. Den charmerende lille kystby ligger kun 43 km fra Antalya og omkring 65 km fra Antalya’s internationale lufthavn
Indtil 1910 hed byen Eksi Köy og landsbyboerne har bygget en 23 km dæmning for at beskytte byen mod oversvømmelse. Oldtidbyen har været et af Tyrkiets vigtigste turistmål siden 1980’erne.

Imponerende landskaber, strande og skove

Landskabet ved Kemer er imponerende med brede sandfyldte strande side om side med nåleskove ved foden af Taurusbjergene. Stedet er perfekt til turisme med det imponerende landskab kombineret med et område der tilbyder alt hvad et moderne ferieresort bør tilbyde, deriblant en fuldt udstyret marina med 300 lystyachter og alskens turistaktiviteter.
Kemer er udgangspunktet for ekskursioner til regionens mange arkæologiske seværdigheder.

Promenaden ved havet, nord for marinaen er spækket med caféer, butikker og man kan gå direkte ned på stranden via trapper. Foran Marinaen kan man også besøge Yoruk parken på en mini halvø. Her kan du finde traditionelle tyrkiske håndværkere og opleve nomaders hverdag. Man kan deltage i fremstillingen af Ayran, Yoghurt, forskellige drikkevarer og tæpper. Bag ved stranden er der også steder hvor alle typer drikkevarer bliver serveret og igennem hele dagen er der mulighed for diverse sports og fritidsaktiviteter inde imellem nåletræerne. Hvis man ønsker at shoppe kan mn finde et ekstraordinært marked for souvenirs.

Kemer er en charmerende lille by og er et idéelt sted at holde ferie. Liman Cadessi, hovedgaden, omkranset af nåletræer, hoteller, barer, caféer og butikker, er et charmerende eksempel herpå. Hvor gaden ender i nord ligger marinaeen, syd for stranden som er omgivet af grønt græs og nåletræer.

Rundt om Kemer
12 km fra Kemer ligger Beldibi, som er et ferieresort ved havet. Her kan man også besøge Beldibi grotten hvor mange forhistoriske fund er blevet gjort.
Oldtidsbyen Phaselis ligger 15 km syd for Kemer. Phaselis var et vigtigt handelscentrum i det femte århundrede, med dens tre porte, ved foden af bjerget Tahtali. I romertiden blev byen bispesæde og de fleste af ruinerne er fra romertiden. Det gælder for eksempel porte, borgmure, Jupiters tempel og teatret. Pheselis er et dejligt sted hvor man kan svømme i fred og ro og hvor historien of naturen er et.


Sådan kommer du til Kemer
Med fly: Kemer ligger kun en time fra Antalya lufthavn.
Med Bus: Der er shuttle bus hvert 10 min. Fra Antalya.
Med Båd: Dagligt er der bådture til Phaselis.

Vejret i Kemer
Kemer har et klassisk middelhavsklime med varme somre om tøre vintre og 300 solskinsdage om året.

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Om Tyrkiet Kemer

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design