Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Sådan køber du i Tyrkiet

Når du har besluttet dig til at købe ejendom I Tyrkiet vil Alanya Properties forberede en købsaftale og sørge for, at du har det fulde overblik over købsprocessen fra starten.

Vores ejendomsportefølje indeholder detaljerede beskrivelser af alle vores nye ejendomme og ejendomme til gensalg. Alle ejendommene er inspiceret af vores folk og vi garanterer at alle oplysninger om ejendommene er korrekte, også priserne.

Alanya Properties tilbyder ejendomme til ethvert ønske og i enhver prisklasse. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige drømmebolig og tager os af alle formaliteter i forbindelse med dit køb. At købe ejendom i Tyrkiet er sikkert og simpelt.

Vi opkræver minimum 1000 euro i depositum når i har underskrevet købsaftalen, afhængigt af hvilken type ejendom der er tale om. Når din finansieringsplan er på plads skal pengene overføres til ejendommens ejer inden for den aftalte tidsramme. Normalt er vores udbudte ejendommes priser angivet i Euro. Der er ingen begrænsninger i forhold til at hjemtage eventuelt provenue fra ejendomssalg til Danmark, der er total frihed på internationale pengeoverførsler.

Du skal bruge kopier af dit pas og fem pasfotoer når handlen skal I gang, derudover skal danskere bruge en opholdstilladelse for at købe ejendom I Tyrkiet, dette kan vi klare for dig.

Når vi har lavet de officielle papirer I forbindelse med handlen, skal disse sendes til Izmir, hvor de vil blive gennemgået af militæret. Det sker fordi militæret, i følge tyrkisk lovgivning, skal sikre at ejendommen ikke ligger i en militær zone, denne proces kan tage op til 2-3 måneder.

Når den militære godkendelse er i hus hjælper vi dig med at få et skatteregistreringsnummer og en tyrkisk bankkonto, i en lokal bank således at der kan overføres penge til denne, bl.a. til brug i forbindelse med udgifter til juridiske formaliteter. I den forbindelse bliver det nødvendigt at give en fuldmagt til nogen der kan håndtere disse teknikaliteter. I den forbindelse er der to muligheder, du kan enten give en fuldmagt til en advokat som vil tage 1 % af salgsprisen i salær eller du kan give fuldmaget til os. Vi tager ikke ekstra salær for denne ydelse.

Når alt det oficielle papirarbejde er overstået og er kommet til bage fra militæret, er det nødvendigt at komme til Tyrkiet igen for at færdgigøre handlen og få dit skøde, dette finder sted på det lokale tinglysningskontor.

 

Villaer til salg i Tyrkiet

Ejendom til leje i Tyrkiet

Hurtig Søgning

YOUAREHERE  : Home Sådan Køber Du

Hvis du leder efter ejendomme i Tyrkiet af højeste kvalitet, er du kommet til det rette sted;

vi tilbyder de allerbedste lejligheder, Penthouses og Villaer i Alanya og resten af Tyrkiet.

valign="top" width="400">

Alanya Properties Apartments for sale in Alanya? Hvor Kontakt

Vil du købe eller leje en lejlighed i Alanya?

Middelhavsperlen er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og et besøg i Alanya vil give dig svaret på hvorfor over en million turister besøger Alanya hvert år.

Merkez Mah,

Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkey

+90 (242) 511 11 17

+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

Property in Turkey, Property web design