Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Asunnon ostoprosessi Turkissa

Kun teette päätöksen asunnon ostosta Turkista, yrityksemme valmistelee sopimuksen ja auttaa ostoprosessin jokaisessa vaiheessa, aina alusta loppuun asti. Portfoliomme tarjoaa yksityiskohtaiset kuvaukset jokaisesta tulevasta tai jo olemassa olevasta projektista. Alanya Properties tarjoaa asuntoja jokaisen toiveiden ja budjetin mukaan. Tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan asunnon sekä opastaa sinua asunnon ostoon liittyvien virallisten toimenpiteiden kanssa, aina alusta loppuun asti. Asunnon ostoprosessi Turkissa on helppo ja turvallinen.


Ostosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen maksettava vakuus on vähintään 1000 euroa. Kun maksusuunnitelmasi on kunnossa, seuraava askel on siirtää rahat rakennuttajalle sovittuun aikaan mennessä. Yleisemmin kaikki asuntomme tullaan maksamaan euroina. Ei ole olemassa rajoituksia siirtää asunnostasi saatuja tuottoja Turkista kotimaahasi. Kansainväliset pääomasiirrot ovat täysin sallittuja.

Aloittaaksesi asunnon ostoprosessin tarvitset 5 kpl passikuvia. Joiltakin kansalaisuuksilta vaaditaan oleskelulupa, ennenkuin he voivat ostaa asunnon Turkista. Joten, ole hyvä ja tarkista koskeeko tämä maatasi. (ei koske suomalaisia)

Passikopiot, kauppakirja ja kaikki muut ostoprosessiin liittyvät paperit, jotka todistavat asunnon sijainnin, tullaan lähettämään Izmiriin, jotta saadaan vahvistus armeijalta, ettei asunto sijaitsi armeijalle kuuluvalla alueella. Tämä prosessi kestää n. 2-3 kuukautta. 
Seuraava askel on hakea veronumero, jotta voidaan avata pankkitili paikalliseen pankkiin rahasiirtoja varten. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa koskien valtakirjaa. Voit antaa valtakirjan asianajajalle / lakimiehelle, joka hoitaa puolestasi kaikki oikeudelliset toimenpiteet. Tämä tulisi maksamaan sinulle n. 1% asunnon ostohinnasta. Toisena vaihtoehtona on antaa valtakirja Alanya Properties:in hoidettavaksi ilman lisäkuluja.


Kunnes kaikki viralliset paperit ovat hyväksytty ja saatu armeijalta, tulee sinun tulla Turkkiin päättämään osto ja noutamaan kauppakirja (Title Deed). Kauppakirjan luovuttaminen tapahtuu paikallisessa maarekisteritoimistossa.

Vuoden 2014 alusta ostoprosessi kuitenkin nopeutuu ja helpottuu, sillä paikalliset Taputoimistot (Maarekisteritoimistot) käsittelevät ulkomaalaisten kiinteistöjen ostot jopa muutamassa päivässä.

Tämä on erittäin hyvä uutinen ulkomaalaisille asunnonostajille ja sen uskotaan lisäävän kiinnostusta ja luottamusta Turkin asuntokauppaa kohtaan.

Tervetuloa luotettaville asuntokaupoille kanssamme!

 

 

Huvilat myytävänä Turkissa

Etsi asuntoja

YOUAREHERE  : Home Osto-opas
Alanya Properties Asunto Alanyasta? Käyntiosoitteemme Yhteystietomme

Jos etsit ylellistä ja korkealaatuista asuntoa Turkista, Alanya Properties löytää juuri sinulle sopivan asunnon. Meillä on laaja valikoima asuntoja, villoja sekä kattohuoneistoja, jokaisen budjetin mukaan. 
Löydätte meidät myös facebookista! Käy tutustumassa ja tykkäämässä!

Ostaisitko asunnon Alanyasta?  Etsitkö vuokra-asuntoa Alanyasta?

Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa. Tästä johtuen 1,000,000 turistia lomailee Alanyassa vuosittain.

Merkez Mah,
Kocaosman Sokak

Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkki
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

 

Property in Turkey, Property web design