Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Kunnostaminen ja remontointi

Remontointi ja kunnostaminen

Alanya Properties tarjoaa myös laajan valikoiman jälleenmyynti asuntoja, joissa useissa on erittäin houkutteleva ja edullinen hinta, mutta toisaalta ne saattavat tarvita pientä kunnostamista ja remontointia.

Me tarjoamme kaikki palvelut, mitä tulee huoneiston kunnostamiseen ja otamme vastuullemme kaikki järjestelyt, remontoinnin sekä sen valvonnan. Vaihdamme vanhat ikkunat uusiin PVC ikkunoihin, sisä- ja ulko-ovet, laitamme laminaatti tai puulaattiat, uusimme kylpyhuoneen kaakelit, asennamme pore- tai kylpyammeen...eli teemme kaikki kunnostustyöt huoneistollesi, mitä vain haluatte.

Lisäksi voimme huolehtia kaikista asuntoosi liittyvistä muutoksista, jos se on mahdollista toteuttaa rakennussääntöjen mukaisesti. Voimme erottaa keittiön olohuoneesta tai päinvastoin yhdistää ne, voimme myös yhdistää 2 naapuriasuntoa yhdeksi isoksi. Voimme toteuttaa, minkä tahansa ideanne.

Kunnostustöiden hinnat perustuvat markkinahintoihin ja niistä tullaan sopimaan asiakkaan kanssa kunnostustöiden joka vaiheessa.

Ota yhteyttä Alanya Properties:iin, kun tarvitset luotettavan yhteistyökumppanin asunnon remontointiin tai kunnostamiseen.

 

Huvilat myytävänä Turkissa

Etsi asuntoja

YOUAREHERE  : Home Palvelut Restoration
Alanya Properties Asunto Alanyasta? Käyntiosoitteemme Yhteystietomme

Jos etsit ylellistä ja korkealaatuista asuntoa Turkista, Alanya Properties löytää juuri sinulle sopivan asunnon. Meillä on laaja valikoima asuntoja, villoja sekä kattohuoneistoja, jokaisen budjetin mukaan. 
Löydätte meidät myös facebookista! Käy tutustumassa ja tykkäämässä!

Ostaisitko asunnon Alanyasta?  Etsitkö vuokra-asuntoa Alanyasta?

Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa. Tästä johtuen 1,000,000 turistia lomailee Alanyassa vuosittain.

Merkez Mah,
Kocaosman Sokak

Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkki
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

 

Property in Turkey, Property web design