Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Property in Turkey
Sijoittaminen Turkkiin

 

 
 

 

Alanya Properties:lla on valikoima eri sijoituskohteita, jotka ovat rakennettu antaakseen sijoittajillemme enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia tehdä kehittäjä tason tuottoja tässä kiristyvässä taloudessa. Meillä on useita sijoitusvaihtoehtoja, jotka ovat suunniteltu joko yksittäiselle sijoittajalle, sijoitusyhtiölle tai pääoma osakkaille. Kaikki näistä vaihtoehdoista tarjoavat korkeat nettotuotot. Investointien skaala voi sisältää lähtötason projekteja, useiden kiinteistöjen ostoa tai yksittäisiä "off plan" investointeja.


Meillä Alanya Properties:lla projektit käsitellään aina tontin ostosta, avainten luovuttamiseen asti, valvomalla projektin jokaista vaihdetta. Saavutuksemme asuntojen luovuttamisessa, sekä asiakastyytyväisyydessä osoittaa sen, että meillä on etu ulkomaalaisten kodinostajien markkinoilla. Ulkomaalaiset kuluttivat vuonna 2005 1.34 biljoonaa euroa asunnon ostoon Turkista, ja 2.9 biljoonaa euroa vuonna 2006. Vahvalla ammattitaidollamme ja tietämyksellämme pystymme neuvomaan sijoittajillemme tien onnistuneisiin voittoihin Turkissa.

Me tiedostamme ulkomaalaisten asunnon ostajien tarpeet sekä rakennusalan toiminnan Turkissa. " Ostajan tyytyväisyys" on ykkösehto, joka tulee muistaa, jos haluaa menestyä kansainvälisillä markkinoilla. Pyrimme tarjoamaan laadukkaita tuotteita niin kustannustehokkaasti, nopeasti ja kaikkea huolellisuutta noudattaen kuin mahdollista. Jotta saavuttaisimme parhaiten nämä tavoitteet, meidän tulee seurata 8 avaintekijää:

1. Suorituskyky
2. Tekniset tiedot
3. Luotettavuus
4. Asianmukaisuus
5. Kestävyys
6. Palvelukonsepti
7. Estetiikka
8. Laatu

Sijoittajilla on mahdollisuus päästä sisään hankkeen näkemykseen ja hyödyntää Alanya Propertiesin osaamista rakennus-, markkinointi- ja myyntialalla. Seuraavassa kaaviossa esitetään kaikki projektihallinnan näkökohdat joita valvomme.

 


 

 

Huvilat myytävänä Turkissa

Etsi asuntoja

YOUAREHERE  : Home Sijoittaminen Sijoita Turkkiin
Alanya Properties Asunto Alanyasta? Käyntiosoitteemme Yhteystietomme

Jos etsit ylellistä ja korkealaatuista asuntoa Turkista, Alanya Properties löytää juuri sinulle sopivan asunnon. Meillä on laaja valikoima asuntoja, villoja sekä kattohuoneistoja, jokaisen budjetin mukaan. 
Löydätte meidät myös facebookista! Käy tutustumassa ja tykkäämässä!

Ostaisitko asunnon Alanyasta?  Etsitkö vuokra-asuntoa Alanyasta?

Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa. Tästä johtuen 1,000,000 turistia lomailee Alanyassa vuosittain.

Merkez Mah,
Kocaosman Sokak

Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkki
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

 

Property in Turkey, Property web design