Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Asuntoja Alanyasta - Alanya Properties - Tietoa meistä

Alanya Properties:n vahvuutena on sen pitkä kokemus sekä historia. Alanya Properties on perheyritys kolmen sukupolven ajalta. Ensimmäisenä oli isoisämme, joka valmisti savi- ja betoniputkistoja sekä suuria vesisäiliöitä rakennusyrityksille vuosina 1940-1960. Tästä jatkoi isämme, joka aloitti rakennusbisneksen 1970 luvulla, mutta vaihtoi sen 1980-1990 luvulla kodinsisustus- ja huonekaluyritykseen. Kolmantena kuvioihin astui veljekset Hüseyin, Halil sekä Mustafa Gülseren, jotka jatkoivat samalla alalla ja toivat yritykselle uusia ideoita ja menettelytapoja. Hüseyin Gülseren on rakennusinsinööri ja on toiminut perustamiskumppanina Haliloğlu, Toroslar sekä Denizeli rakennusyrityksille vuodesta 1996. Viimeisenä viitenä vuotena, Toros rakennusyrityksen partnerina, Hüseyin rakennutti ja luovutti yli 700 asuntoa tyytväisille asiakkaille. Tämän lisäksi Hüseyinilla on takanaan yli 200 projektia rakennusinsinöörinä. Halil ja Mustafa Gülseren ovat molemmat työskennelleet turismi- ja palvelualalla vuodesta 1992 lähtien.

Uskomme siihen, että rakennusala on ala, jossa tarvitaan ammattitaitoa, kokemusta sekä dynaamisuutta. Pidämme todella tärkeänä, että olette tyytyväinen sijoitukseenne Turkissa sekä huomioimme aina teille eduksi olevat sekä hyödylliset asiat asiakkaanamme. Emme ole yritys, joka keskittyy ainoastaan rakentamaan laajalti ja voitonhakuisesti. Pyrimme kattaamaan asiakkaittemme kaikki tarpeet ja pidämme heidät tyytyväisinä ostoprosessin alusta aina loppuun asti ja myös sen jälkeen. Tietoisuus sekä maine on parasta mitä voimme saavuttaa. Jokainen joka on ostanut asunnon kauttamme on palannut tyytväisenä, sillä jokainen asiakkaamme on kuin ystävämme. Viime vuosisadalla olemme oivaltaneet teknologisten saavutusten ja luonnonsuojelun yhdistämisen tuomat edut. Päämääränämme on luoda rauhallinen, rentouttava ja mukava elinympäristö, jossa on mahdollista rauhoittua ja nauttia kauniista luonnosta. Nykypäivänä oman loma-asunnon löytäminen ei voisi olla helpompaa. Se on oma paikkasi, jossa voit rentoutua ja unohtaa kiireen ja stressin.

Olemme onnekkaita, että sijaitsemme Alanyassa, joka on yksi maailman luonnonkauneimmista paikoista. Alanyassa olet aina lähellä luontoa, voit poimia tuoreita hedelmiä omalta pihaltasi joka päivä. Olemme varmoja, että tulet nauttimaan Alanyan kauniista hiekkarannoista, merestä, upeista maisemista, kiehtovasta historiasta sekä vieraanvaraisista ihmisistä. 

 

 

Huvilat myytävänä Turkissa

Etsi asuntoja

YOUAREHERE  : Home Tietoa meistä
Alanya Properties Asunto Alanyasta? Käyntiosoitteemme Yhteystietomme

Jos etsit ylellistä ja korkealaatuista asuntoa Turkista, Alanya Properties löytää juuri sinulle sopivan asunnon. Meillä on laaja valikoima asuntoja, villoja sekä kattohuoneistoja, jokaisen budjetin mukaan. 
Löydätte meidät myös facebookista! Käy tutustumassa ja tykkäämässä!

Ostaisitko asunnon Alanyasta?  Etsitkö vuokra-asuntoa Alanyasta?

Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa. Tästä johtuen 1,000,000 turistia lomailee Alanyassa vuosittain.

Merkez Mah,
Kocaosman Sokak

Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkki
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

 

Property in Turkey, Property web design