Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Tietoa Alanyasta

 

   

Alanya on kaunis kaupunki Välimeren rannalla ja sitä ympäröivät huikeat Taurus-vuoristot, laajat viheriöt sekä useat joet.

 
Tämä pieni kaupunki omaa tyypillisen Välimerenilmaston, jossa on yli 300 päivää auringonpaistetta vuodessa ja jossa talvisin lämpötila harvoin tippuu alle 10 asteen.
 
Alanya on täynnä historian hitusia, ripoiteltuna sen upeaan luontoon ja kauniisiin maisemiin. Alanyasta on tullut yksi Turkin suosituimmista ja tärkeimmistä lomakohteista. Sen kansainvälinen, moderni ja ystävällinen ilmapiiri ovat pääsyyt siihen, miksi ihmiset valitsevat Alanyan ympärivuotiseksi lomakohteekseen. 
 
 
 
     

Turisteja tulvii alueelle, sillä Alanyassa on mitä upeimmat rannat, lämmin Välimerenilmasto, historiallisia nähtävyyksiä, huikeat maisemat, alhainen hintataso sekä suussasulavia ruokia. Rannat tarjoavat monenlaista ajanvietettä ja aktiviteettejä, kuten surffausta, purjelautailua, riippuliitoa ja banaaniveneilyä. Satamasta voit myös varata päivän kestäviä risteilyjä.

Talvisin voit kävellä ihanalla rantakadulla tai harrastaa monenlaisia talviurheilulajeja, kuten laskettelua, lumilautailua tai patikoida Taurus-vuoristoon.

Golf-kursseja järjestetään Belekissä vuodenympäri ja niihin on helppo osallistua. Alanyassa on on laaja valikoima erillaisia yökerhoja, baareja sekä ravintoloita, joissa viettää iltaa. Uusia golfkenttiä on suunnitteilla viisi kappaletta eri puolille Alanyaa.


Turismiala Alanyassa on arvoltaan yli 1.2 biljoonaa euroa, joka tekee siitä suurimman liikealan ja työllistäjän. Alue on myös tunnettu sen lukuisista hedelmätarhoista, eritoten sitruuna, appelsiini sekä suurista tomaatti ja kurkku viljelmistä.

Antalyaan tehdään lentoja ympärivuoden. Se sijaitsee n. 1.5 tunnin ajomatkan päässä Alanyasta. Kaikista Turkin ja Euroopan suurimmista kaupungeista tehdään lentoja Antalyan kansainväliselle lentokentälle (AYT).

Suomesta aletaan tehdä lentoja vuoden 2014 huhtikuun lopulta aina lokakuun lopulle, Alanyan Gazipasan lentoasemalle (GZP), josta Alanyan keskustaan on vain reilun puolen tunnin ajomatka.

Asuntoja Alanyasta löydät täältä.

 

Huvilat myytävänä Turkissa

Etsi asuntoja

YOUAREHERE  : Home Tietoa Turkista Alanya
Alanya Properties Asunto Alanyasta? Käyntiosoitteemme Yhteystietomme

Jos etsit ylellistä ja korkealaatuista asuntoa Turkista, Alanya Properties löytää juuri sinulle sopivan asunnon. Meillä on laaja valikoima asuntoja, villoja sekä kattohuoneistoja, jokaisen budjetin mukaan. 
Löydätte meidät myös facebookista! Käy tutustumassa ja tykkäämässä!

Ostaisitko asunnon Alanyasta?  Etsitkö vuokra-asuntoa Alanyasta?

Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa. Tästä johtuen 1,000,000 turistia lomailee Alanyassa vuosittain.

Merkez Mah,
Kocaosman Sokak

Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkki
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

 

Property in Turkey, Property web design