Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Turkki - Yleistietoa

 

   Turkey

 

Turkki on auringon, meren, vuoristojen ja jokien paratiisi, joka tarjoaa täydelliset puitteet ihanaan ja rentouttavaan lomaan tai jokapäiväiseen elämään.
Huhtikuusta-lokakuuhun Turkissa on ihanteellinen Välimerenilmasto. Voit rentoutua rannalla aurinkoa ottaen ja uidessa, kierrellä kiehtovissa historiallisissa nähtävyyksissä, nauttia upeasta luonnosta jne..

Turkilla on erittäin värikäs ja merkittävä historia. Maa on täynnä historiallisia aarteita 13 menestyneen siviilisaation jäljiltä asuttaen maata yli 10.000 vuotta. Nykypäivänä Turkki on länsimaalaistunut ja siitä on tullut moderni, kansainvälinen ja monikulttuurinen maa, jossa on laajeneva vakaa talous, mutta silti alhaiset elinkustannukset sekä alhainen rikollisuus. Turkki on myös yksi harvoista maista, joka on täysin omavarainen elintarviketuotannossa. 

 

 

   Turkey


Ihmiset ovat yhä enemmän alkaneet sijoittamaan asuntoihin Turkissa, sillä Turkki on erityisesti investoinut lentokenttiin, teihin, golfkenttiin, satamiin jne. Myös Turkin hakema EU-jäsenyys vaikuttaa ihmisten haluun sijoittaa Turkkiin.  Vuosi vuodelta asuntojen hinnat ovat nousseet ylöspäin, mutta tästä huolimatta, Turkin asuntojen hintataso pysyy muihin suuriin lomakohteisiin , kuten Espanjaan ja Ranskaan verrattuna alhaisempana. Tämä tekee Turkista loistavan sijoituskohteen. Suurinosa ihmisistä, jotka käyvät Turkissa ensimmäistä kertaa, palaavat yhä uudestaan ja uudestaan.  

Alanya Properties tarjoaa myyntikohteita muun muassa seuraavista kohteista: Alanya, Ciplakli, Cikcilli, Mahmutlar, Kestel, Tosmur, Kargicak, Oba, Kas, Kalkan, Konakli, Avsallar, Incekum, Belek sekä Antalya.

Oli paikka mikä tahansa, kaikkia yhdistää ystävälliset ja vieraanvaraiset ihmiset.

Britit ja pohjoismaalaiset ovat ostaneet asuntoja Turkin-etelärannikolta jo muutaman vuoden ajan. He ovat oivaltaneet, että Turkki on ehdottomasti tällä hetkellä ykkösvalinta, mitä tulee loma-asunnon ostoon tai vaikkapa ympärivuotiseen asumiseen.
 

   Turkey 


  Asukasluku on 70 miljoonaa, joista 70% on alle 35 vuotiaita, joka viittaa paikallisten markkinoiden vahvaan kasvuun.
 Maassa vierailee yli 25 miljoonaa turistia vuodessa. Uusi kiinnityslainsäädäntö luo epäilemättä uusia osta-anna vuokralle mahdollisuuksia vastatakseen kokoajan kasvavaan turistien majoituspaikkojen kysyntään.
  Holidays Rentals:in mukaan Turkki on sijalla viisi, tuloksella 27.9% loma-asunnon omistajista on brittejä.
  Kiinteistöjen hinnankorotukset Turkin etelärannikolla, johtuu puhtaasti huoneistojen sekä yksittäisten sijoitusasuntojen kysynnän nopeasta kasvusta.

 

 

   Turkey

Syitä, miksi ostaa asunto Turkista 
Tässä muurtamia syitä, miksi Turkki kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän loma-asunnon ostajia sekä sijoittajia.


 Ei myyntivoittoveroa

Turkki tajoaa joitakin verohelpotuksia, jotka suuresti kiinnostavat sijoittajia. Jos myyt asuntosi 4 vuoden jälkeen, sinun ei tarvitse maksaa myyntivoittoveroa.

 Hintansa arvoisia korkealaatuisia asuntoja, joissa hyvät mahdollisuudet pääoman kasvuun
Turkin asuntomarkkinat tarjoavat edelleen erinomaisia korkealaatuisia asuntoja hinnoilla, joilla muut vastaavanlaiset maat eivät voineet myydä asuntoa edes 10 vuotta sitten.

 Yli 25 miljoonaa turistia lomailee Turkissa joka vuosi edistäen huimasti asuntomarkkinoita
Turkki sijoittui kahdeksanneksi maailman kysytyimpien maiden listalla. Turkissa käy vuosittain yli 25 miljoonaa turistia, joka sijoittaa sen paikalle 9 listalla, jossa suurimmat kävijäluvut.

 Turkissa on moderni infrastruktuuri

Turkissa on vahva ja nykyaikainen infrastruktuuri, joka kehittty nopeasti yhdessä Turkin talouden, turismin ja asuntomarkkinoiden kanssa.

EU-jäsenyys
Vaikka EU-jäsenyys kiistatta tukisi Turkin taloutta, ovat Turkin asuntomarkkinat ja asunnonvälittäjät varmoja siitä, etteivät he ole riippuvaisia EU-jäsenyydestä samalla tavalla kuin mm. Viro ja Tsekki.

 

 

 

 

Huvilat myytävänä Turkissa

Etsi asuntoja

YOUAREHERE  : Home Tietoa Turkista General Informations
Alanya Properties Asunto Alanyasta? Käyntiosoitteemme Yhteystietomme

Jos etsit ylellistä ja korkealaatuista asuntoa Turkista, Alanya Properties löytää juuri sinulle sopivan asunnon. Meillä on laaja valikoima asuntoja, villoja sekä kattohuoneistoja, jokaisen budjetin mukaan. 
Löydätte meidät myös facebookista! Käy tutustumassa ja tykkäämässä!

Ostaisitko asunnon Alanyasta?  Etsitkö vuokra-asuntoa Alanyasta?

Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa. Tästä johtuen 1,000,000 turistia lomailee Alanyassa vuosittain.

Merkez Mah,
Kocaosman Sokak

Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkki
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

 

Property in Turkey, Property web design