Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Side - Yleistietoa

 

Turkey  

Side, Turkin paratiisi!

Henkeä salpaavat rannikkomaisemat, turkoosi meri ja loputtomat hiekkarannat. Etelärannikko on 800 km pitkä ja tarjoaa turisteille ihanteellisen Välimerenilmaston. Poikkeuksellisen pitkä sesonkikausi kestää huhtikuusta-lokakuuhun. Antalyan alueella on Turkin suosituimmat lomakohteet. 

Vaikuttavinta Sidessä on sen satama sekä vanha kaupunki, jossa on kapeat kadut ja puutaloja. Antalya sijaitsee Siden lähellä ja sinne on helpot kulkuyhteydet. Suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu historiallinen amfiteatteri Rooman vallan ajalta. Siden eteläosissa on laaja valikoima eri hotelleja, mitä upeammat rannat sekä paljon erillaisia aktiviteetteja. Loma Sidessä tulee varmasti olemaan ikimuistoinen!

Viikoittaisilta markkinoilta lähellä Manavgaten maakuntaa löydät paikallisia käsitöitä, käsin tehtyjä ja maalattuja keramiikka astioita, mausteita, teetä sekä paljon muuta. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla erilaisia retkiä vuoristoiseen sisämaahan, kuten maastopyörä-, koskenlasku- ja patikointiretkiä.

Asuntoja Sidestä löydät täältä.

 

Turkey  

 

 

Huvilat myytävänä Turkissa

Etsi asuntoja

YOUAREHERE  : Home Tietoa Turkista Side
Alanya Properties Asunto Alanyasta? Käyntiosoitteemme Yhteystietomme

Jos etsit ylellistä ja korkealaatuista asuntoa Turkista, Alanya Properties löytää juuri sinulle sopivan asunnon. Meillä on laaja valikoima asuntoja, villoja sekä kattohuoneistoja, jokaisen budjetin mukaan. 
Löydätte meidät myös facebookista! Käy tutustumassa ja tykkäämässä!

Ostaisitko asunnon Alanyasta?  Etsitkö vuokra-asuntoa Alanyasta?

Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa. Tästä johtuen 1,000,000 turistia lomailee Alanyassa vuosittain.

Merkez Mah,
Kocaosman Sokak

Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkki
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com

 

Property in Turkey, Property web design