Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Investering i Turkiet
 
Alanya Properties har ett urval av investeringserbjudanden som är strukturerade för att ge våra investerare fler möjligheter att göra utvecklande utbyte i denna trånga ekonomi. Vi har olika investeringsalternativ som är anpassade till antingen enskilda investerare, investmentbolag eller partners med eget kapital och alla dessa alternativ ger hög nettoavkastning. Omfattningen av investeringarna skulle kunna omfatta nybörjar investeringsprojekt, flera fastighetsköp, och vissa investeringar.

 
I Alanya Properties Bolaget vi uppfattar projekt från markköp till sista viktiga leverans och övervakar processen varje steg på vägen. Vår meritlista för leverans och nöjda kunder visar att vi har en fördel på marknaden av utländska bostadsköpare. Utlänningar spenderade $ 1340000000 på egendom i Turkiet 2005 och $ 2,9 miljarder i 2006. Med vår kompetens och vet hur vi kan erbjuda investerare en väg till att göra framgångsrika avkastning i Turkiet.

Vi förstår behoven hos utländska köpare och systemet för byggbranschen i Turkiet. "Uppfyllandet av köparen " är nu den obligatoriska regeln om överlevnad på den globala marknaden. Vi strävar efter till leverera en kvalitetsprodukt kostnadseffektivt och snabbt som möjligt med all den skyndsamhet beaktas. För att uppnå detta målvi följa 8 viktiga faktorer.
1. Prestanda
2. Tekniska specifikationer
3. Tillförlitlighet
4. Lämplighet
5. Uthållighet
6. Servicekoncept
7. Estetik
8. Kvalitet

Investerarna har möjlighet att gå in i utformningen av ett projekt, och dra nytta av den expertis som Alanya erbjuder i konstruktion, försäljning och marknadsföring. Diagrammet nedan ger en översikt över alla aspekter av projektledning som vi övervakar.
 
 
 

Villor till salu i Turkiet

Egendom Snabbsökning

YOUAREHERE  : Home Investering
Alanya Properties Lägenheter till salu i Alanya Läge Contact Information
Om du letar efter en bra och hög kvalitet egendom i Turkiet, leta inte längre en till Alanya Properties. Vi erbjuder ett urval av lägenheter, villor och penthouses i Alanya i vår portfölj, som innehåller några fastigheter i Turkiet. Köpa lägenhet i Alanya? Eller hyra en lägenhet i Alanya?
Alanya är en av det främsta resmålen i Turkiet. Det är därför över 1.000.000 turister besöker Alanya varje år.
Merkez Mah,
Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkiet
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com
Property in Turkey, Property web design