Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Process vid fastighetsköp
När du har fattat ett beslut om att köpa en fastighet i Turkiet kommer vårt företag att utarbeta ett köpeavtal och ge dig en fullständig problemfri service redan från början, vilken kommer att utformas för att ge dig en fullständig översikt av köpeprocessen.

Vår fastighetsportfölj ger detaljerade beskrivningar av alla nya och tidigare använda hus. Samtliga fastigheter har personligen inspekterats av oss, och vi kan ge en garanti för att ta fullt ansvar för de funktioner som beskrivs, inklusive priser.

Alanya Properties Co erbjuder fastigheter för varje önskemål och budget. Vårt team hjälper dig att välja en fastighet och hjälper även till med alla formaliteter i varje steg i köpprocessen. Köpprocessen i Turkiet är enkelt och säkert.
Minst 1000 euro för deponeringen kommer att krävas efter ett köpeavtal har godkänts och undertecknat. När du har en betalningsplan på plats kommer nästa steg vara att överföra pengarna till utvecklaren / ägaren på avtalad tidsplan. I flesta fall kommer våra fastigheter anges och betalas i valutan euro. Det finns inga begränsningar i att överföra dina fastighetsintäkter från Turkiet till ditt eget hemland. Det finns fullständig frihet för internationella kapitalöverföringar.

Du behöver kopior av ditt pass, och 5 stycken passfoton för att starta processen. För vissa utländska medborgare krävs också ett uppehållstillstånd för att köpa en fastighet i Turkiet, kontrollera om detta gäller för dig.
Kopior av ditt pass, lagfarten samt alla övriga officiella dokument som visar platsen för fastigheten kommer att skickas till Izmir för att få tillstånd från militären, för att säkerställa att fastigheten inte är i ett militärt område. Denna processen kan ta upp till 2-3 månader.

Nästa steg är att skaffa ett skatteregistreringsnummer och öppna ett bankkonto, i en lokal bank för att överföra medel.
Du har två val när det gäller fullmakten. Du kan ge fullmakt till en advokat / jurist för att hantera alla de juridiska processerna för din räkning, vilket skulle kosta 1% av köpeskillingen, eller ge fullmakt till Alanya Properties Co utan extra kostnad.
När alla officiella papper har godkänts och returnerats från militären, kommer du vara tvungen att komma till Turkiet för att slutföra köpet och din lagfart. Överföring av lagfarten sker det lokala kontoret för fastighetsregister.
 

Villor till salu i Turkiet

Egendom Snabbsökning

YOUAREHERE  : Home Köpguide
Alanya Properties Lägenheter till salu i Alanya Läge Contact Information
Om du letar efter en bra och hög kvalitet egendom i Turkiet, leta inte längre en till Alanya Properties. Vi erbjuder ett urval av lägenheter, villor och penthouses i Alanya i vår portfölj, som innehåller några fastigheter i Turkiet. Köpa lägenhet i Alanya? Eller hyra en lägenhet i Alanya?
Alanya är en av det främsta resmålen i Turkiet. Det är därför över 1.000.000 turister besöker Alanya varje år.
Merkez Mah,
Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkiet
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com
Property in Turkey, Property web design