Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Fakta om oss - Alanya Properties

Alanya Properties har sin styrka i tidigare erfarenheter och historia. Alanya Properties är ett familjeföretag etablerat under tre generationer. Den första generationen var vår farfar som gjorde lera, betongrör och stora vattencontainrar för byggbranschen mellan 1940 och 1960. Den andra generationen var vår far, han började i byggbranschen 1970 och bytte till dekoration och inredningsverksamhet under 80-och 90-talet. Den tredje generationen är bröderna Hüseyin, Mustafa och Halil Gülseren, som kom in i branschen med en helt ny förståelse.

Hüseyin Gülseren är civilingenjör och har varit en av de grundande delägarna i Haliloğlu, Toroslar och Denizeli konstruktion sedan 1996. Under de senaste 5 åren, som en partner i Toroslar har Hüseyin byggt och levererat mer än 700 lägenheter, alla med stor tillfredsställelse för kunderna. Dessutom har Hüseyin mer än 200 projekt på sin meritlista som civilingenjör. Halil och Mustafa Gülseren har arbetat inom turistnäringen och tjänstesektorn sedan 1992.

Vi tror att byggsektorn är en sektor som står för kompetens och dynamik. Vi anser att det är väldigt viktigt att du kommer att göra en vinst på dina investeringar i Turkiet och vi kommer alltid att ta hänsyn till dina önskemål och vad som är mest fördelaktigt för dig som kund. Vi är inte ett företag som har fokus att bygga bara för att göra stora vinster. Vi strävar efter att tillfredsställa våra kunder och vet att ett gott rykte är det bästa vi kan åstadkomma. Den som köper en fastighet från oss kommer tillbaka glada och vi ser dem alla som vänner.

Under det senaste århundradet har vi upptäckt fördelarna med att kombinera tekniska framsteg när det gäller vår natur och miljö. Vårt mål är att skapa en bekväm, glad och lugn miljö, där det är mindre stress och du kan njuta naturens gåvor. I dessa dagar har en semester, bort från all stress, blivit lika viktig som vatten och syre.

I Alanya har vi förmånen att kunna presentera ett av de vackraste naturområdena i världen för er. I Alanya är du så nära naturen som möjligt och du kan plocka frukt och grönsaker från trädgården varje dag. Vi är säkra på att du kommer att njuta av havet, vår historia som sträcker sig över tusentals år och sällskapet med vänliga människor i Alanya.

 

Villor till salu i Turkiet

Egendom Snabbsökning

YOUAREHERE  : Home Om Oss
Alanya Properties Lägenheter till salu i Alanya Läge Contact Information
Om du letar efter en bra och hög kvalitet egendom i Turkiet, leta inte längre en till Alanya Properties. Vi erbjuder ett urval av lägenheter, villor och penthouses i Alanya i vår portfölj, som innehåller några fastigheter i Turkiet. Köpa lägenhet i Alanya? Eller hyra en lägenhet i Alanya?
Alanya är en av det främsta resmålen i Turkiet. Det är därför över 1.000.000 turister besöker Alanya varje år.
Merkez Mah,
Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkiet
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com
Property in Turkey, Property web design