Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Restaurering

Restaurering

Alanya Properties företag erbjuder ett brett urval av andra hand lägenheter och några av dem har riktigt attraktiva priser men från andra sidan behöver en restaurering.

Vi erbjuder alla tjänster i samband med restaurering, och ta över deras organisation, utförande och kontroll. Byt ut gamla fönster i PVC, entré-och innerdörrar, sätta laminat eller trägolv, byt sanitetsporslin, installera ett bad eller jakuzzi - kort, eventuell restaurering och ombyggnad av din lägenhet är verkliga och kan göras på kortast möjliga tid.

Dessutom kan vi ta organisationen om eventuella förändringar av din lägenhet, om det är möjligt i enlighet med reglerna för konstruktionen. Separat kök eller kombinera den med ett vardagsrum, bygga av 2 granne lägenheter ett stort hus eller göra riktigt några andra idéer du har.

Beräkningen av kostnaderna för återställande baseras på marknadspriser och skall avtalas med kunden i varje skede av arbetet.

 

Villor till salu i Turkiet

Egendom Snabbsökning

YOUAREHERE  : Home Service Restaurering
Alanya Properties Lägenheter till salu i Alanya Läge Contact Information
Om du letar efter en bra och hög kvalitet egendom i Turkiet, leta inte längre en till Alanya Properties. Vi erbjuder ett urval av lägenheter, villor och penthouses i Alanya i vår portfölj, som innehåller några fastigheter i Turkiet. Köpa lägenhet i Alanya? Eller hyra en lägenhet i Alanya?
Alanya är en av det främsta resmålen i Turkiet. Det är därför över 1.000.000 turister besöker Alanya varje år.
Merkez Mah,
Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkiet
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com
Property in Turkey, Property web design