Alanya Properties

English (United Kingdom)Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Turkish (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russian (CIS)
Fakta om Alanya

Alanya är en vacker stad som ligger vid Medelhavets kust och är omgiven av höga berg, gröna ängar, slätter och många stora floder.

Denna lilla staden vid Medelhavskusten har det typiska klimatet för denna region med 300 soldagar och temperaturer som sällan sjunker under 10 grader på vintern.

Fylld med spår av historia blandat med fantastisk utsikt över naturen har Alanya blivit en av de mest livliga semesterorterna i Turkiet. Den moderna och kosmopolitiska atmosfären är anledningen till att många turister från hela världen semestrar i Alanya året runt.

Turister lockas till området av de rimliga priserna, fina vädret, sandstränderna, de historiska platserna och den goda maten. Strandaktiviteter i Alanya inkluderar windsurfing, parasailing, jet skiing, bananbåt och båtliv.

Under vintern kan turister njuta av tiden på stranden och av olika vintersporter som skidåkning, snowboard, spårning på Taurusbergen.

Golfbanor som är bemannade hela året är lätttillgängliga. Nattklubbar, barer, restauranger och platser med levande musik ger ett spännande nattliv.

Turistnäringen är värt över 1,2 miljarder euro och Alanya genererar 10% av turismintäkterna i Turkiet, men området är också känt för sina många fruktodlingar, särskilt citroner och apelsiner, och stora odlingar av tomater och gurka.
Det finns flyg under hela året till Antalya, Alanya är en 1 och ½ timmes bilresa från flygplatsen.

Flyg från alla större städer i Turkiet och Europa kommer till den internationella flygplatsen i Antalya.

 

Villor till salu i Turkiet

Egendom Snabbsökning

YOUAREHERE  : Home Om Turkiet Alanya
Alanya Properties Lägenheter till salu i Alanya Läge Contact Information
Om du letar efter en bra och hög kvalitet egendom i Turkiet, leta inte längre en till Alanya Properties. Vi erbjuder ett urval av lägenheter, villor och penthouses i Alanya i vår portfölj, som innehåller några fastigheter i Turkiet. Köpa lägenhet i Alanya? Eller hyra en lägenhet i Alanya?
Alanya är en av det främsta resmålen i Turkiet. Det är därför över 1.000.000 turister besöker Alanya varje år.
Merkez Mah,
Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Turkiet
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com
Property in Turkey, Property web design